Au curs milioanele la Super Bowl 2019. Cât a costat o reclamă în timpul finalei NFL

Au curs milioanele la Super Bowl 2019. Cât a costat o reclamă în timpul finalei NFL
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Februarie 2019
Data actualizare: 04 Februarie 2019
Finala Super Bowl 2019 a fost și în acest an cel mai urmărit program televizat de peste Ocean, iar veniturile din publicitate au atins un nou record.

Peste o sută de milioane de telespectatori au văzut duminică seară un meci plictisitor între finalistele din acest an ale campionatului național de fotbal american. New England Patriots s-a impus cu 13-3 în fața celor de la Los Angeles Rams, făcându-i pe împătimiții acestui sport să declare partida drept una dintre cele mai nereușite din ultimii 20 de ani.

Totuși, evenimentul Super Bowl din acest an a adus încasări spectaculoase din publicitate și multă vizibilitate companiilor care s-au promovat în timpul finalei. Conform Bloomberg, o reclamă de 30 de secunde difuzată în timpul Super Bowl 2019 a costat între 5,1 și 5,3 milioane de dolari, ceea ce reprezintă cea mai mare valoare înregistrată până acum.


Cele mai amuzante reclame de la Super Bowl 2019

Reclamele la automobile au dominat ediția din acest an a Super Bowl, iar una dintre cele mai inspirate este o campanie publicitară la o mașină asiatică, reclamă care îl are în centrul atenției pe actorul Jason Bateman (Șefi de coșmar). Vezi reclama mai jos!


Însă, poate, cea mai amuzată dintre toate este o reclamă la un sortiment de apă minerală care îl are în prim-plan pe cântărețul Michael Buble... bubly.... bublleee.... mă rog, e o chestie de pronunție. Vezi mai jos!


Și Serena Williams a făcut publicitate unei aplicații de mobil de întâlniri online, a cărei difuzare în timpul Super Bowl a costat peste zece milioane de dolari. Mesajul acestei reclame este unul care vorbește de puterea de nestăvilit a femeilor care își propun țeluri mari.

 

Ce artiști au cântat la Super Bowl 2019

Vedetele acestui an au fost Adam Levine și trupa sa, Maroon 5, care au cântat în prime time în cadrul Super Bowl 2019. Împreună cu NFL și o casă de discuri, Maroon 5 a donat 500.000 de dolari în scop caritabil.


Rapperul Travis Scott a urcat și el pe scenă în timpul evenimentului de duminică, însă artistul a cerut reprezentanților NFL să efectueze o plată în scop caritabil de 500.000 de dolari.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies