Au doar 14 si 12 ani, dar i-au cucerit pe americani. Vezi aici prestatiile Laurei Bretan si castigatoarei "America's Got Talent"

Au doar 14 si 12 ani, dar i-au cucerit pe americani. Vezi aici prestatiile Laurei Bretan si castigatoarei America s Got Talent
Data publicarii: 15 Septembrie 2016
Data actualizare: 15 Septembrie 2016
Laura Bretan a impresionat publicul american si in finala "America's Got Talent", la fel cum a facut-o si Grace VanderWall, o fetita in varsta de numai 12 ani.

In urma voturilor telespectatorilor, in gala transmisa de NBC, preferatii americanilor au fost: Sal Valentinetti, Jon Dorenbos, Grace VanderWaal, Brian Justin Crum si The Clairvoyants.

"Ma bucur ca am ajuns pana aici. Le multumesc celor care m-au votat" a reactionat Laura pe retelele de socializare.

In cea de-a doua noapte,  Laura a cantat  in colaborare cu Il Volo, un grup italian de classical crossover format din tenorii Piero Barone si Ignazio Boschetto si baritonul Gianluca Ginoble.

 

Grace VanderWall a fost anuntata drept marele castigator al editiei cu numarul 11 "America's Got Talent". Micuta canta la ukulele, isi compune singure melodiile si toti cei care i-au urmarit reprezentatiile o vad in viitor drept un mare star.

Vezi aici interpretarea ei din finala: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies