Au fost numite cele mai frumoase fetite din lume. Cum arata gemenele care au ajuns populare pe retelele de socializare

Au fost numite cele mai frumoase fetite din lume. Cum arata gemenele care au ajuns populare pe retelele de socializare
Data: 02 Ianuarie 2018
Fiecare mama este de parere ca are cei mai frumosi copii din lume, dar pentru o mama din California, acest lucru chiar pare sa fie adevarat. Jaqi Clements le-a facut un cont de Instagram fetitelor ei, Leth Rose si Ava Marie, iar acele cele doua micute au peste 193,000 urmaritori.

Gemenele Clements, sunt din LA, Orange County si au fost numite cele mai frumoase fetite din lume, devenind faimoase dupa 6 luni de cand mama lor le-a creat un cont pe Instagram. 

Jaqi si-a intrebat fetitele daca ar fi interesate in modeling, iar dupa ce acestea au dat un raspuns afirmativ, mama lor le-a creat contul. Cele doua fetite au semnat cu 2 agentii de modele si deja au inceput sa apara in reviste. 

"Le-am prezentat ideea mea fetelor, de a incerca modeling-ul, in paralel cu lectiile de dans si innot pe care le practica saptamanal, iar ele au fost mai mult decat incantate.", a dezvaluit Jaqi. 

Se pare ca Leah Rose si Ava Marie nu sunt singurele membre ale familiei Clements care s-au inscris pentru a deveni modele profesioniste. Gemenele mai au si un frate mai mare, Chase Robert, care a fost, de asemenea, inscris la aceeasi agentie de modeling ca surorile lui. 

Jaqi i-a facut un cont de instagram si baietelului, dar Chase are un numar mai modest de urmaritori. 

Gemenele Clements sunt comparate cu modelul francez, in varsta de 16 ani, Thylane Blondeau. Ea a fost, de asemenea, numita cea mai frumoasa fata din lume la varsta de 6 ani si a devenit cel mai tanar model care a aparut in French Vogue. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO