Au fost pusi sa puna catelul in locul destinat bagajelor, in avion, timp de 3 ore. Ce s-a intamplat cu animalul

Au fost pusi sa puna catelul in locul destinat bagajelor, in avion, timp de 3 ore. Ce s-a intamplat cu animalul
Citeste mai mult despre: ce a patit, a murit, banda pentru bagaje, caine,
Data: 07 Iunie 2018
Stapanii lui Papacito, un pui de Bulldog Francez, au fost pusi de catre echipajul de zbor al avionului in care se aflau, sa plaseze cainele in compartimentul pentru bagaje. Rezultatul a fost extrem de trist.

Papacito si-a pierdut viata dupa ce a stat aproximativ 3 ore inchis in sectiunea destinata bagajelor, de deasupra scaunelor din avion. 

Inchis intr-o geanta pentru transport animale, puiul de caine a fost pus acolo in incercarea de a-l tine departe de ,,ochii lumii", a povestit o pasagera din acelasi avion: ,,Insotitorii de zbor au considerat ca saracul animal sta mai bine inghesuit acolo, sus, timp de 3 ore, fara aer si apa. Au insistat atat de mult ca puiul va fi in siguranta incat stapana lui a acceptat."

La finalul zborului, cainele nu mai era in viata, iar reprezentantii companiei aeriene si-au exprimat regetul, dupa ce povestea a ajuns pe retelele de socializare. Acestia au recunoscut ca animalul nu trebuia pus in acel spatiu: ,,Ne asumam responsabilitatea pentru acesta tragedie si transmitem regetele noastre familiei, cu tot sprijinul pe care il putem oferi. Investigam in amanunt intamplarea, pentru a evita ca asa ceva sa mai aiba loc vreodata".
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies