Au lasat pe o strada 15 000 de monede, iar ce a urmat e o lectie de viata! Reactia trecatorilor la vederea lor

Au lasat pe o strada 15 000 de monede, iar ce a urmat e o lectie de viata! Reactia trecatorilor la vederea lor
Citeste mai mult despre: monede, experiment, reactie, trecatori,
Data publicarii: 12 Septembrie 2017
Data actualizare: 12 Septembrie 2017
Jamahl McMurran si Lana Mesic, artist si fotograf de profesie, au dat startul unui experiment social cu o gramada de monede.

Ideea le-a venit in momentul in care Lana avea 15 000 de monede si nu stia ce sa faca cu ele, dar nici sa le duca inapoi acasa. Le-au pus pe o strada din Londra si au dat startul unui experiment pe care l-au documentat pe Twitter.

Rezultatele i-au luat prin surprindere! Totul a aparut in timp real pe reteaua de socializare, dar distractia s-a terminat atunci cand doi barbati au luat o decizie neasteptata!

Cativa trecatori si-au facut poze cu gramada de monede, s-au jucat cu ele si au trecut mai departe, copiii s-au distrat cu ele ca si cand s-ar fi jucat in nisip, un alt barbat si-a aranjat strategic umbrela peste ele si a facut o poza pentru contul de Instagram.

Totul s-a terminat cand un barbat pe bicicleta a decis ca ia cateva in buzunarele sale, dar cea mai mare supriza a venit din partea a doi barbati care pur si simplu au strans toate monedele de pe jos si le-au luat cu ei.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies