Au privit cu sufletul al gura o reprezentatie incendiara, dar nu au banuit cine se asecunde in spatele mastilor - VIDEO

Au privit cu sufletul al gura o reprezentatie incendiara, dar nu au banuit cine se asecunde in spatele mastilor - VIDEO
Citeste mai mult despre: masti, coregrafie, dans, mame, viral,
Data publicarii: 24 Noiembrie 2015
Data actualizare: 24 Noiembrie 2015
Echipa de baschet a Liceului Steele din Cibolo, Texas, a avut un parcurs bun in campionatul organizat in acest an. Pentru a le demonstra copiilor cat de mult ii apreciaza si ii sustin in competitie, 12 mame curajoase au decis sa invete o coregrafie pe care sa o pune in scena in timpul pauzei unuia dintre meciurile sustinute de echipa. 

Pentru a le demonstra copiilor cat de mult ii apreciaza si ii sustin in competitie, 12 mame curajoase au decis sa invete o coregrafie pe care sa o pune in scena in timpul pauzei unuia dintre meciurile sustinute de echipa. 

Citeste si: Este cel mai tare dans de nunta de pana acum. Invitatii au ramas muti de uimire

Trupa de dans a intrat pe teren cu chipul acoperit de masti si a reusit sa surprinda audienta cu un moment artistic pe care cei prezenti nu il vor uita prea curand. Este demn de apreciat curajul acestor mamici de a realiza de dragul copiilor lor o coregrafie atat de complicata. 

Lipsite de experienta, acestea ar fi putu gresi usor pasii de dans, iar o multime de oamenii ar fi fost martori ai acestui posibil esec. In ciuda acestui neajuns, mamicile s-au mobilizat si, pe ritmurile piesei "Watch Me (Whip/ Nae Nae)", au reusit sa impresioneze si sa fie aplaudate la scena deschisa.  

Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat nimeni nu se astepta ca in spatele mastilor sa se ascunda mamele jucatorilor. "Imi tremurau picioarele pe masura ce ma apropiam de teren", a declarat Melissa Fields, mama unuia dintre elevi. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies