Au pus o tabla in plina strada si i-au lasat pe trecatori sa scrie cele mai mari regrete. Mesajele lor, lectii de viata

Au pus o tabla in plina strada si i-au lasat pe trecatori sa scrie cele mai mari regrete. Mesajele lor, lectii de viata
Citeste mai mult despre: tabla, experiment social, mesaje, regrete, strada,
Data publicarii: 02 Februarie 2016
Data actualizare: 02 Februarie 2016
Fiecare dintre noi are regrete. Desi ne propunem sa le depasim, rare sunt momentele in care reusim sa uitam trecutul si sa ne bucuram de clipa prezenta. Mai mult, uitam uneori ca, buna sau rea, viata trebuie traita cu intensitate.

Suntem preocupati sa castigam mai multi bani, sa avem o cariera de succes, sa devenim cineva, dar ne pierdem undeva pe drum si traim dezamagiri. Ne uitam prietenii pentru ca suntem concentrati pe lucruri pe care, pana la un anumit punct, le consideram vitale. Ne amintim de ei doar cand ne este greu, iar atunci ne simtit singuri si regretam... Regretam timpul pierdut si faptul ca am fost "orbi si surzi".

Citeste si: S-a nascut fara maini, dar acest lucru nu il impiedica sa fie genial. Cum arata portrele pe care le deseneaza

Toti avem regrete, insa ne este greu sa le recunoaste si sa le verbalizam. Un experiment social realizat in New York vine sa ne arate lucrul dureros pe care fiecare dintre noi il are in comun atunci cand vine vorba despre dezamagiri, dorinte neimplinite si planuri abandonate. Initiatorii proiectului au decis montarea unei table in plina strada, unde oamenii au libertatea sa isi scrie cele mai mari regrete. 

In doar cateva minute, suprafata neagra a fost acoperita de mesaje care au un lucru dureros in comun: majoritatea cuvintelor scrise contine in formularea sa o negatie.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies