Audrey Hepburn a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată nepoata ei

Audrey Hepburn a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată nepoata ei
Citeste mai mult despre: Audrey Hepburn, nepoata ei,
Data: 07 Decembrie 2018
Emma Hepburn Ferrer calcă pe urmele faimoasei sale bunici, Audrey Hepburn.

Recent, Emma Hepburn Ferrer (24 de ani) a acordat un interviu publicației Closer Weekly. Emma, care s-a născut în Elveția la un an după ce vedeta de la Hollywood a murit, în 1993, îi calcă acesteia pe urme când vine vorba de actele de caritate.

Citește și: Viaţa secretă a lui Audrey Hepburn: a luptat activ împotriva naziştilor şi a lui Hitler

Am început să realizez câtă importanță are pentru mine lucrul ăsta. Chiar îmi doresc să fiu de ajutor oamenilor”, a declarat ea pentru publicația menționată mai sus.

Înainte de moartea sa, la 63 de ani, Hepburn a fost Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, în această calitate călătorind în mod repetat în Africa și America Latină.

Aceasta a vizitat Etiopia în timpul faimoasei secete pentru a atrage atenția asupra copiilor care mureau de foame dar, la scurt timp după călătoria sa în Somalia, a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă.

În ultimii ani de viață, Audrey Hepburn s-a concentrat mai mult pe strângerea de fonduri pentru UNICEF și mai puțin pe actorie.

Emma Ferrer își amintește că tatăl său, Sean Ferrer, i-a spus o mulțime de povești despre bunica pe care nu a cunoscut-o niciodată.

Mi-a spus de când eram mică că Audrey nu a fost doar o vedetă - a fost o femeie generoasă, altruistă, care a făcut tot posibilul pentru a face bine în jurul ei”, dezvăluie Emma.

Era foarte amuzantă - toți cei care o cunoșteau spuneau că are un simț al umorului deosebit”. Emma Ferrer mărturisește, de asemenea, că cele mai frumoase amintiri pe care le are de la bunica ei sunt un colier cu o inimioară de aur, celebrele ei pulovere pe gât și un ursuleț de pluș.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Audrey Hepburn a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată nepoata ei
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO