Augustin Viziru, despre relația sa cu Lucian Viziru: „Dacă cineva zice ceva rău de fratele meu...”

Augustin Viziru, despre relația sa cu Lucian Viziru: bdquo;Dacă cineva zice ceva rău de fratele meu...
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Martie 2019
Actorul Augustin Viziru (38 de ani) a oferit o declarație emoționantă despre relația sa specială cu fratele lui mai mare, Lucian Viziru. 

Augustin Viziru îi datorează multe fratelui său, cântărețul Lucian Viziru, care l-a ghidat la începutul său în actorie. Într-un interviu acordat PROTVPLUS.RO, Augustin dezvăluie că este la fel de protector cu Lucian, iar acest lucru vine din educația pe care cei doi au primit-o de la părinți.

„Relația cu fratele meu este una ciudată. Dacă cineva, vreodată, zice ceva rău de fratele meu iau un munte, îl mut și-l aduc înapoi și-l mai iau o dată, îl mut și-l aduc înapoi. Pentru că așa am fost crescuți în familie. Numai că drumurile noastre s-au separat un pic, eu sper să se reîntâlnească, pentru că el a renunțat complet la viața publică. Nu-l mai interesează viața publică, dar eu tot sper să-l aduc înapoi”, a spus Augustin Viziru cu ocazia lansării filmului Faci sau Taci, regizat de Iura Luncașu.

Lucian Viziru s-a retras complet din muzică și actorie, deși a strălucit în ambele domenii, pentru a se dedica sportului. Fratele mai mare al lui Augustin Viziru este antrenor de tenis și, de curând, a primit licență de antrenor ATP, deci poate pregăti jucători profesioniști din circuitul masculin de tenis. 

Lucian este nepotul fostului jucător de tenis Gheorghe Viziru, fost campion național și component al echipei naționale de Cupa Davis. Gheorghe „Gogu” Viziru a avut un frate geamăn, alături de care a câștigat proba de dublu a Campionatelor Mondiale Universitare. La un moment dat, Gheorghe Viziru a făcut echipă la dublu și cu Ion Țiriac.

Augustin Viziru a dezvăluit că și azi lumea îl confundă cu Lucian, oriunde se duce. „El e un brand și e păcat, pentru că are ce da românilor”, a mai spus Augustin Viziru.

Vezi și: VIDEO Augustin și Lucian Viziru la Ferma Vedetelor

Lucian Viziru a fost component al trupei „Gaz pe Foc”, iar în 2011 a înființat trupa „DarkTown”, unde a activat ca solist. În 2010 s-a căsătorit cu Ema Daniela Becheanu, fosta lui colegă de bancă. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Mihai Adrian.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies