Avengers Endgame a bătut toate recordurile de încasări chiar de la lansarea în cinematografe

Avengers Endgame a bătut toate recordurile de încasări chiar de la lansarea în cinematografe
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Aprilie 2019
Data actualizare: 29 Aprilie 2019
Cel mai așteptat film al momentului, Avengers Endgame, nu și-a dezamăgit fanii, care au venit în număr record în cinematografe.

Cel de-al 22-le film din seria Avengers a fost și cel mai gustat dintre toate de până acum, iar fanii genului aveau și motive să ia cu asalt sălile de cinema: toți vor să știe cum se termină povestea Răzbunătorilor, dacă, totuși, există un final al eroilor care le luptă cu forțele Întunericului.

Avengers: Endgame a stabilit un nou record de audiență și, implicit, de încasări în cinematografe. În weekendul lansării, filmul a generat încasări cumulate de 1,2 miliarde de dolari, aproape de două ori mai mari decât predecesorul său, Avengers: Infinity War.

Filmul, lansat la 26 aprilie în cinematografele din SUA, a strâns 350 de milioane de dolari în trei zile doar în Statele Unite ale Americii, față de cele 257,6 milioane de dolari ale lui Infinity War.

Citește și: Brie Larson, super sexy pe covorul roșu la lansarea filmului Avengers Endgame

FOTO: wall.alphacoders.com

Însă, marile încasări au venit din China – 330,5 milioane de dolari – unde s-a creat o emulație incredibilă față de eroii Marvel, scrie Hollywood Reporter.

Avengers: Endgame a ajuns, la cinci zile de la lansare, la o cifră neverosimilă: 2,04 miliarde de dolari, topind efectiv recordul lui Infinity War, care a strâns un miliard de dolari în 11 zile.

Criticii se așteaptă ca ultimul capitol din seria Avengers să devină în scurt timp cel mai vizionat film de pe planetă și să depășească Avatar, care deține supremația în topul încasărilor: 2,78 de miliarde de dolari, încasări cumulate.

Vezi mai jos GALERIA FOTO cu actorii din Avengers Endgame!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!