“Avengers: Endgame”, record de box office în România. Ce încasări a avut în primele 7 zile de la premieră

Avengers: Endgame , record de box office în România. Ce încasări a avut în primele 7 zile de la premieră
Citeste mai mult despre: Avengers Endgame, incasari Romania,
Data publicarii: 02 Mai 2019
Data actualizare: 02 Mai 2019
Superproducția Marvel “Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” a urcat pe primul loc în topul celor mai bune filme lansate vreodată în România, cu încasări record de 7.806.142 lei în primele șapte zile. 

Recordul din țară se înscrie în succesul internațional al filmului, care a spart absolut toate recordurile de încasări în primul weekend în cinematografe, ajungând la 1,2 miliarde de dolari în întreaga lume. 

Citește și: Robert Downey Jr, la cina cea de taină cu eroii Marvel

Acesta e primul film care reușește să genereze încasări de peste un miliard de dolari în doar cinci zile de la lansare, aproape dublu față de producția care deținea recordul până acum, tot din seria Avengers - “Avengers: Infinity War/Răzbunătorii: Războiul infinitului”, care a numărat încasări de 640 de milioane de dolari în primul weekend (fără încasările din China), scrie Financial Times. 

În primul weekend noul “Avengers” a înregistrat un megasucces de box office și în România, adunând încasări de 3.859.114 lei și devenind cel mai urmărit film cu supereroi, dar și cea mai bună lansare din seria Marvel.

Cu un hipersucces la publicurile din întreaga lume, franciza Avengers cuprinde 22 de filme, lansate în ultimii 11 ani, care au generat în total venituri de peste 19,9 miliarde de dolari pentru Studiorile Marvel. 

“Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” a avut premiera în România pe 26 aprilie și este distribuit de Forum Film, fiind disponibil în formatele 3D, 4DX, IMAX 3D si Dolby Atmos.
 

Vezi și: Eroii din ”Avengers: Endgame” vorbesc despre rolurile lor

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!