Aventurile din Las Fierbinți, pe placul românilor marți seară

Aventurile din Las Fierbinți, pe placul românilor marți seară
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Decembrie 2021
Data actualizare: 01 Decembrie 2021
Aseară, în Las Fierbinți, încercările Dalidei de a-și găsi marea iubire au eșuat rapid, după numai câteva întâlniri care nu au îndeplinit criteriile impuse de ea.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.7 puncte de rating și 33.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.6 puncte de rating și 16.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 10.0 puncte de audiență și 29.8% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7.3 puncte de rating și 21.7% share. La nivel național, peste 2.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

Din dorința de a face rost de bani cât mai repede și fără prea mult efort, Firicel a decis să devină cobai uman, iar Dorel să găsească o mașină de cusut cu platină, pe care să o vândă scump. În final, niciunul dintre ei nu a reușit să se îmbogățească și, în plus, și-au încheiat planurile bătuți și cu banii luați.

Joi, de la 20:30, poveștile din Las Fierbinți continuă cu un nou episod plin de umor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!