Averea de milioane de lire sterline a prințului Harry, în pericol din cauza lui Meghan

Averea de milioane de lire sterline a prințului Harry, în pericol din cauza lui Meghan
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, impozite, printul Harry,
Data publicarii: 19 Noiembrie 2018
Data actualizare: 19 Noiembrie 2018
Ducele și Ducesa de Sussex se află, la ora actuală, în plin ”coșmar al impozitelor”.

La ora actuală, familia regală se confruntă cu un ”coșmar” al impozitelor, deoarece oficialii americani încearcă să găsească o cale de a impozita averea de milioane de lire sterline pe care prințul Harry și Meghan o au împreună, conform Express.co.uk.

Citește și: Cum a șocat Prințul Harry pasagerii unui zbor spre Transilvania

Ducesa de Sussex încă este cetățean american, deci trebuie să plătească taxe în Statele Unite, iar acest lucru se poate extinde și în cazul celor de la care aceasta primește bani, inclusiv soțul ei.

Fiscul american ar putea avea astfel drepturi asupra averii de 5 milioane de dolari a lui Meghan, dar și asupra principalei surse de venit a lui Harry, un fond anual de 300.000 de lire sterline, pentru care acesta plătește deja taxe în Marea Britanie. 

Drepturile de impozitare s-ar putea extinde și asupra averii Reginei și a Prințului Charles, din moment ce și aceștia le oferă fonduri Ducelui și Ducesei de Sussex, au declarat surse anonime pentru  Sunday Express, motiv pentru care familia regală a angajat o echipă de consultanți financiari din Statele Unite care să se ocupe de această situație. 

Niciodată, în istorie, averea familiei regală nu a fost expusă la un asemenea nivel”, a declarat sursa pentru publicația menționată.

Meghan va continua să plătească taxe și impozite în SUA, chiar și după căsătoria cu Prințul Harry, pentru că SUA este una dintre țările care taxează expații”, declară Marlene Koenig, un expert regal. ”Ea nu poate începe procesul de obținere a cetățeniei britanice până când nu împlinește trei ani de căsnicie, iar după ce își va fi luat cetățenia, va trebui să ia o decizie: dacă să renunțe sau nu la cetățenia americană”.

La ora actuală, averea Prințului Harry este evaluată la cel puțin 25 de milioane de lire sterline - unele surse susținând că este vorba de 40 milioane de lire sterline. 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies