Avicii câștigătorul unui premiu MTV VMA la 4 luni după moartea sa tragică

Avicii câștigătorul unui premiu MTV VMA la 4 luni după moartea sa tragică
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 21 August 2018
Data actualizare: 22 August 2018
Avicii câștigă premiul Best Dance Video la MTV VMA după ce acum 4 luni de zile a murit din cauza problemelor de sănătate

În seara anunțării premiilor MTV VMA, dj-ul de originie suedeză Avicii, a fost onorat cu premiul Best Dance Video în cadrul galei care a avut loc la New York, după 4 luni de când acesta nu mai este în viață. În timp ce anunțul a fost făcut, cunoscuta Rita Ora a ținut să-l omagieze pe Avicii, privind colaborarea lor în proiectul Lonely Together.

Fiind foarte apropiată de dj-ul care a sfârșit la vârsta de doar 28 de ani, artista a dorit să spună câteva cuvinte "Vreau să acord un minut și să spun că tocmai am aflat că Avicii și cu mine am câștigat Best Dance, așa că va rog să aplaudați pentru el. A fost un talent uimitor"

În urma anunțului, fanii Dj-ului suedez au făcut numeroase postări pe social Media pentru a-și aduce aminte de regretatul artist.

"Am votat pentru tine Avicii" 

"Îți sunt recunoscătoare pentru muzica ta. M-a făcut să uit de tot și să mă focusez pe prezent. M-ai inspirat să-mi urmăresc visul în muzică. Îți sunt datoare pentru tot ceea ce sunt astăzi. Îți mulțumesc, Avicii".


Rita Ora a fost de asemenea extrem de afectată de moartea acestuia. Artista a afirmat în acele momente că a fost "înfricoșată" de știrea tragică și recunoaște că și-a revenit cu greu din șoc. Aceasta a transmis condoleanțe familiei și prietenilor și s-a simțit bucuroasă că a putut colabora cu un dj de asemenea renume.

La vârsta de 21 de ani, artistul a fost diagnosticat cu pancreatita acută, o inflamație extrem de periculoasă pentru pancreas care a fost cauzată de consumul excesiv de alcool.

În urmă cu patru luni de zile impresarul artisului a făcut anunțul care a șocat o lume întreagă. Producătorul de muzică electronică a fost găsit mort în camera de hotel în timp ce se afla pe teritoriul țării Oman.

 

Avicii/Avīci¿?

A post shared by Avicii (@avicii) on
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!