Azi se dă startul vânzării biletelelor pentru concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019, Arena Națională - București.

Azi se dă startul vânzării biletelelor pentru concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019, Arena Națională - București.
Citeste mai mult despre: Ed Sheeran, concert, National Arena,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Septembrie 2018
Data actualizare: 27 Septembrie 2018
Astăzi, 27 septembrie 2018, orele 12:00, începe numărătoarea inversă pentru concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019 de pe Arena Națională – București. Este prima zi când se pot achiziționa bilete, doar online AICI 

Valoarea nominala a biletelor este:  ACCES GENERAL ÎN PICIOARE: 199 LEI / ACCES PE SCAUNE: 399 LEI și 299 LEI plus 15 LEI taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim.  
Aici poți achiziționa bilete la concerctul lui Ed Sheeran

DESPRE POLITICA DE VÂNZARE A BILETELOR

Ed și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale. Toți clienții sunt îndemnați să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afișată pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revânzare neetică a biletelor, prețurile absurde și înșelarea fanilor, biletele la acest concert se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate. La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

Organizatorul evenimentului și Eventim au dreptul de a anula comanda  clientului, dacă aceasta a încălcat condițiile de achiziție stabilite de organizator și afișate aici.

Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol. Vă rugăm aduceți un document de identitate valabil și intrați la spectacol împreună cu prietenii și familia cu care ați achiziționat biletele.

Metodele de plata se găsesc aici. 


Revânzarea biletelor atât în regim propriu cât și prin alte companii de ticketing este strict interzisă!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani. 

Copiii cu dizabilități și însoțitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, în limita locurilor disponibile. 

Adultii cu dizabilități grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) și însoțitorii acestora vor beneficia de acces gratuit în limita locurilor disponibile. Informații și înregistrări la [email protected] 

Pentru lista de întrebări și răspunsuri, vă rugăm accesați –  Edsheeran.com sau eventim.ro

Parteneri media : PRO TV, Kiss FM si Adevărul.

Pentru informații suplimentare pentru presă puteți contacta: Alexandra Dinu, [email protected], 0722233114
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!