Băieții de la Maroon 5 vor cânta în finala Super Bowl. Cine mai urcă pe scenă alături de ei

Băieții de la Maroon 5 vor cânta în finala Super Bowl. Cine mai urcă pe scenă alături de ei
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Ianuarie 2019
Data actualizare: 14 Ianuarie 2019
Maroon 5 vor face spectacol în pauza celui mai iubit eveniment sportiv din Statele Unite, Super Bowl.

Pe scena Super Bowl vor mai urca și rapperul Travis Scott, dar și Big Boi, un fost membru al trupei Outkast, scrie Variety. 

Site-ul Variety mai scrie că una dintre cele mai mari provocări pentru organizatorii Super Bowl e să găsească artiști care nu au mai cântat până acum pe scena celui mai vizionat eveniment sportiv din Statele Unite. Pe lângă asta, artistul trebuie să fie suficient de mainstream încât să fie pe placul tuturor categoriilor de audiență. 

Potrivit presei de specialitate, care citează surse din Super Bowl, organizatorii l-ar fi ofertat initial pe rapperul Jay-Z, însă acesta ar fi refuzat.

Ca fapt divers, rapperul chiar cântă pe piesa „Apeshit”, scoasă alături de soția sa, Beyonce: „I said no to the Super Bowl / You need me, I don’t need you.” („Am refuzat Super Bowl / Voi aveți nevoie de mine, nu eu am nevoie de voi”).

Variety mai scrie că e posibil ca spectatorii Super Bowl să aibă parte de mult mai multe staruri pe scenă, de vreme ce unele dintre cele mai recente piese ale trupei Maroon 5 sunt featuring-uri cu alți artiști.

De exemplu, pe scenă ar putea urca și Cardi B, alături de care Maroon 5 a scos piesa „Girls like you”. Și rapperul Kendrick Lamar ar putea urca pe scenă alături de băieții de la Maroon 5.

De-a lungul anilor, pe scena Super Bowl au urcat artiști precum Bruce Springsteen, Paul McCartney, U2, The Who, Katy Perry, Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars sau Black Eyed Peas.

Cea mai bună performanță a tuturor timpurilor de la Super Bowl e considerată, însă, cea a lui Prince, din 2007. Partea cea mai frumoasă a fost atunci când o ploaie torențială a început chiar în timp ce Prince cânta piesa „Purple Rain”.

Super Bowl are loc în 3 februarie, în Atlanta. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!