Barack Obama, consiliat de Shakira pe probleme de educatie! VIDEO

Barack Obama, consiliat de Shakira pe probleme de educatie! VIDEO
Data: 06 Octombrie 2011
Barack Obama a numit-o pe cântareata columbiana Shakira intr-o comisie care il va consilia pe presedintele american in probleme de educatie, in cadrul unor proiecte ce vizeaza comunitatea hispanica din Statele Unite, a anuntat miercuri administratia prezidentiala americana.

Cântareata de muzica pop Shakira, al carei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, se afla printre persoanele pe care Barack Obama le-a propus sa faca parte din Comisia de consiliere prezidentiala pentru excelenta educationala pentru hispanici, a precizat presedintia americana intr-un comunicat.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscuta pe plan international sub numele de Shakira, este cântareata, compozitoare, producator muzical, dansatoare si filantroapa columbiana, care a devenit celebra la inceputul anilor 1990. Shakira a câstigat doua premii Grammy, sapte premii Latin Grammy si a fost nominalizata la Globul de Aur, pentru "cel mai bun cântec original" din filmul "Dragostea in vremea holerei".

Albumele ei s-au vândut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. In 2008, Shakira, singura cântareata sud-americana care a ajuns pe prima pozitie in U.S. Billboard Hot 100 si in UK Singles Chart, a primit o stea pe celebrul bulevard al starurilor Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Shakira sustine mai multe proiecte umanitare in America Latina, in special prin Fundatia ALAS (America Latina Accion Solidaria), inaugurând mai multe scoli, pe care le considera "restaurantele sufletului". Cântareata columbiana a infiintat Fundatia Pies Descalzos in 1995, cu scopul de a construi mai multe stabilimente educationale pentru copiii saraci, in diverse zone de pe teritoriul Columbiei.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies