Barbati celebri care se lauda cu peste 2000 de cuceriri. Cine sunt acesti Casanova din showbizul international

Barbati celebri care se lauda cu peste 2000 de cuceriri. Cine sunt acesti Casanova din showbizul international
Citeste mai mult despre: barbati celebri, cuceriri, Simon Cowell, vedete,
Data publicarii: 18 Septembrie 2016
Data actualizare: 18 Septembrie 2016

Jack Nicholson  - 2000 de femei

In varsta de 79 de ani, Jack Nicholson a fost un adevarat Casanova in tineretea sa. Actorul, considerat unul dintre cei mai sexy din generatia sa, a fost un cuceritor care se lauda cu peste 2000 de aventuri cu femei de toate varstele. In lista de cuceriri celebre ale lui Nicholson se regasesc Kate Moss, Lara Flynn Boyle sau Janice Dickinson.
 


Foto: Jake Nicholson si Faye Dunaway in Chinatown


Simon Cowell - 2000 de femei

Celebrul producator de televiziune, cunoscut pentru formatele American Idol sau Got Talent, este si el in topul celor mai mari cuceritori din showbiz, desi putina lume cunoaste lucrul acesta. "Da, am facut sex cu 2000 de femei", a spus intr-un interviu din 2010 Simon Cowell. 
 


Gene Simmons de la KISS  - 4800 de femei

Dupa 37 de ani de turnee mondiale cu trupa Kiss, un jurnalist l-a intrebat pe Simmons cu cate femei a facut sex, iar acesta a raspuns 4800. "Multa vreme le-am facut tuturor poze tip polaroid". Printre cuceririle lui se numara Angelina Jolie si Uma Thurman.


Charlie Sheen - 5000 de femei

Inainte de a fi depistat cu HIV, Charlie Sheen era cunoscut pentru stilul sau de viata care implica mult sex si mai ales prostituate. Aparent, in 2013, acesta a cheltuit un milion de dolari pe serviciile lor.


Mick Jagger - 4000 de femei

Liderul trupei Rolling Stones are lipici la femei si potrivit unei biografii acesta ar fi avut relatii cu peste 4000 de femei. Printre numeroasele lui cuceriri se numara Angelina Jolie, Carla Bruni si Uma Thurman.

Sursa: mandatory.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies