Bărbatul care s-a dus la pescuit și s-a întors căsătorit și-a șocat iar familia. De data asta nu cu aspectul soției

30 August 2018, 08:53

Bărbatul care s-a dus la pescuit și s-a întors căsătorit și-a șocat iar familia. De data asta nu cu aspectul soției
Daily Mail a făcut un update al unei povești pe care o publica în 2014, atunci când un bărbat pe nume Thomas Bolton, în vârstă de 56 de ani, din Marea Britanie, era protagonistul unei povești care, dintr-un motiv sau altul, a fost de interes pentru cititorii britanici.

La vremea respectivă Daily Mail a prezentat povestea cu titlul "A plecat la pescuit și s-a întors acasă însurat. Când a văzut fața miresei, familia bărbatului a fost șocată". Bineînțeles că titlul era un clickbait foarte bine gândit, dar și povestea în sine a fost relativ interesantă, așa că cititorii s-au identificat, probabil, cu iubirea celor doi și au au shareuit-o masiv în social media.

Pe scurt, DM scria atunci că atunci când s-a întors acasă din vacanță, britanicul Thomas Bolton a venit însoțit de Jainaba, o tânără din Gambia, în vârstă de 24 de ani, pe care le-a prezentat-o tuturor drept soția lui. Familia bărbatului a fost, la vremea aceea, extrem de supărată pentru că Jainaba părea că vrea doar să obțină viza de ședere și că nu e vorba de dragoste reală față de fiul și fratele lor.

Îngrijorarea familiei, mai scrie Daily Mail, a venit și pe fondul faptului că femeia e mult mai tânără decât băieții pe care îi are Thomas din prima căsnicie. În plus, la acea vreme familia bărbatului facea parte dintr-un grup care nu accepta persoanele de culoare, prin urmare șocul a fost cu atât mai mare când au aflat că Thomas se căsătorește tocmai cu o fată de culoare.

Publicația britanică a făcut un update poveștii și se pare că și după 4 ani de căsnicie cei doi se înțeleg foarte bine și au împreună un băiețel. 

"Am plecat în Gambia la pescuit și m-am întors însurat. Viața e ciudată, e incredibil cum îți aruncă în fața omul potrivit cînd te aștepți mai puțin. Mă bucur că am luat-o de soție. A fost un gest firesc, deloc pripit. Și da, familia mea e șocată din nou, dar de data asta nu pentru că Jainaba e de culoare, ci din alt motiv: pentru că încă suntem împreună și am reușit să avem și un fiu.", a glumit bărbatul, citat de Daily Mail.


(Foto: Daily Mail)

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO