Barbatul care si-a torturat cainele a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Barbatul care si-a torturat cainele a fost condamnat la 10 ani de inchisoare
Data publicarii: 03 Aprilie 2018
Data actualizare: 03 Aprilie 2018
Un barbat a fost arestat si urmeaza sa fie deportat, dupa ce a fost gasit vinovat ca si-aa abuzat cainele atat de rau, incat l-a ucis. 

Radoslaw Czerkawski a fost arestat, deoarece si-a abuzat un catelusa de rasa pit bull. Nu numai ca barbatul a fost condamnat la 8-10 ani, dar ofiterii de la imigrari au zis ca il vor deporta pe Czerkawski dupa ce isi indeplineste sentinta, conform CBS New York

Czerkawksi a fost gasit vinovat pentru torturarea si abandonarea lui Puppy Dow, si a fost clar ca mintit atunci cand a zis ca el nu si-a batut catelusa.  


Sursa: Unilad 

Avocatul lui a sustinut ca barbatul nu a fost responsabil de abuzarea animalutului si ca acesta a fost batut de altcineva, atunci cand a fugit de acasa. 

Cazul a atras atentia cand catelusa in varsta de 1 an a fost gasita la un loc de joaca din Quincy cu fracturi ale coloanei vertebrale si ale coastelor, o lovitura de injugnhiere, ochii umflati si limbla impartita. 


Sursa: Unilad 

Presedintele "Animal Rescue League", Mary Nee a declarat:"Astazi a fost o zi istorica pentru sanatatea si siguranta animalelor in Massachusetts. Cu sentinta si condamnarea lui Radoslaw Czerkawski a fost demonstrata ideea ca oamenii care comit cruzimi si abzuri asupra animalelor, vor plati pentru aceste fapte." 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies