Bărbatul de care s-a îndrăgostit Naomi Osaka are pumni de fier, dar locuiește cu părinții

Bărbatul de care s-a îndrăgostit Naomi Osaka are pumni de fier, dar locuiește cu părinții
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Octombrie 2018
Jucătoarea de tenis japoneză Naomi Osaka este în culmea carierei sale. În 2018 a câștigat US Open și i s-au aprins călcâiele după un actor care e pe val la Hollywood.

Naomi Osaka (21 de ani) tremură numai când cineva îi pronunță numele lui Michael B. Jordan. Actorul american în vârstă de 31 de ani, cunoscut pentru rolul Adonis din Creed, este noua „icoană” a jucătoarei de tenis. Naomi, care a recunoscut în emisiunea lui Ellen De Generes că se simte atrasă de actorul de culoare, a primit de ziua ei un cadou neașteptat din partea realizatoarei TV. 

Știind că e atrasă de starul din Creed (care a jucat și rolul negativ în Black Panther), De Generes i-a trimis pe Twitter o fotografie cu actorul la pieptul gol. Jucătoarea de tenis a roșit toată și i-a cerut moderatoarei să o blocheze pe rețeaua socială, pentru ca mesajul să nu ajungă la Jordan. La o zi după această tevatură, pe 17 octombrie, actorul a postat o fotografie nouă cu el, împreună cu un mesaj care a făcut-o pe Osaka să tremure de emoție.

Aceasta (fotografia n.r.) e mai bună și mult mai recentă. La mulți ani, cu întârziere, Naomi. Dar, serios, vreau să te invit la premiera filmului Creed 2, ca și cadou de ziua ta de naștere”, a scris Michael B. Jordan pe Twitter. 

Actorul a reacționat și în septembrie 2018, când Osaka a dezvăluit în emisiunea lui Ellen De Generes că e îndrăgostită de Michael. Noua stea de la Hollywood i-a răspuns prin intermediul unui filmuleț postat pe Facebook de aceeași prezetatoare. 

„Vreau să-ți transmit dragostea și susținerea mea și să te felicit. E cu adevărat minunat de privit felul absolut modest și plin de grație în care te porți. Ești un execmplu pentru copii (...) Ești minunată și așa trebuie să rămâi. Toată lumea este acum cu ochii pe tiine. Inclusiv eu”, i-a transmis Michael.  


Actorul american, care a debutat în cinematografie în anul 1999 în pelicula Black and White și în serialul Sopranos, a devenit cunoscut după prestația din Justice League: The Flashpoint Paradox. Au urmat rolurile din Fantastic Four, Creed, Black Panther și Creed II

Michael locuiește din 2006 în Los Angeles, însă în acest an s-a mutat împreună cu părinții lui în Sherman Oaks, un cartier din San Fernando Valey (lângă Los Angeles).

FULLSCREEN
Bărbatul de care s-a îndrăgostit Naomi Osaka are pumni de fier, dar locuiește cu părinții
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies