Bătaie între șoferi din cauza cozilor kilometrice de la benzinăriile din Franța

Bătaie între șoferi din cauza cozilor kilometrice de la benzinăriile din Franța
Citeste mai mult despre: bataie, benzinarii, Franta, soferita,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 12 Octombrie 2022
Data actualizare: 12 Octombrie 2022
În aceste zile este haos în Franța, acolo unde salariații din rafinării protestează din cauza inflației, iar o treime din benzinării au rămas fără carburanți. Șoferii s-au grăbit să ajungă cât mai repede la stațiile unde încă mai sunt stocuri de combustibil, însă s-au format cozi interminabile. 

Oamenii din Franța continuă să protesteze din cauza inflației, iar benzinăriile rămân fără carburant. Deja o treime din stații au rămas fără stocuri, iar cele care încă mai au combustibil, sunt asaltate de șoferi. Cozile interminabile au provocat nervi, ce au declanșat chiar bătăi în stradă!

În videoclipul postat de un participant la trafic se poate observa cum o femeie coboară din mașină și se duce, extrem de nervoasă, la un grup de bărbați care stăteau lângă mașinile lor. Cearta s-a transformat rapid într-o adevărată bătaie, iar șoferița a fost lovită cu capul de un autoturism. 

Aceste proteste au venit la pachet cu blocarea mai multor străzi ale orașelor din Franța, iar greva va continua până când oamenii vor primi majorările salariale promise. 

Sursă foto: Captură ecran

VEZI ȘI: De ce să nu te căsătorești anul ăsta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!