Bataie pe catwalk. Ce i-a facut un fotomodel activistei care i-a stricat prezentarea - VIDEO

Bataie pe catwalk. Ce i-a facut un fotomodel activistei care i-a stricat prezentarea - VIDEO
Data publicarii: 29 Septembrie 2013
Data actualizare: 29 Septembrie 2013
Modelul britanic Hollie-May Saker, originară din Liverpool, a lovit în zona feţei o activistă FEMEN care a urcat pe podiumul de defilare şi a întrerupt prezentarea celei mai recente colecţii a casei Nina Ricci, la Săptămâna Modei de la Paris.

Două tinere, membre ale grupului ucrainean FEMEN, au urcat pe podiumul de defilare, întrerupând acea prezentare de modă, pozând topless, pentru a promova feminismul. Ele aveau scrise în zona sânilor mesajele următoare: "Models don't go to Brothels" şi "Fashion dictaterror", informează contactmusic.com.

"Una dintre ele m-a prins de mână. Nu am vrut să o lovesc, dar, atunci când am vrut să mă eliberez, am lovit-o în faţă. Sunt atât de mândră de mine pentru faptul că am fost o profesionistă şi că mi-am continuat prezentarea", a declarat modelul Hollie-May Saker pentru publicaţia Liverpool Echo.

"De atunci, mesajele curg fără încetare pe contul meu de Twitter. Toată lumea pare că a înnebunit după acel incident", a adăugat modelul britanic.

Hollie-May Saker a acordat un interviu pentru Mail Online după încheierea acelei prezentări de modă.

"Am lovit-o în faţă - nu am vrut să fac asta, dar ea m-a prins de mână şi eu voiam să mă eliberez. Mi-aş fi dorit să le împing pe amândouă în afara podiumului, pentru că ele mi-au stricat prezentarea mea preferată (de modă)", a spus modelul britanic.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies