Batem Palma?, o nouă emisiune PRO TV care aplică principiile de sustenabilitate albert

Batem Palma?, o nouă emisiune PRO TV care aplică principiile de sustenabilitate albert
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 14 Octombrie 2022
Data actualizare: 14 Octombrie 2022
La sfârșitul anului 2021, CME a anunțat faptul că este primul producător de conținut TV și VOD din Europa Centrală și de Est care se alătură albert, asociație a Academiei Britanice de Film și Arte Teatrale (BAFTA) care promovează prin intermediul membrilor săi sustenabilitatea mediului în audiovizual și film, în calitate de membru internațional.

 

Fondată în 2011, această inițiativă sprijină membrii săi din industrie în a elimina impactul asupra mediului, precum și pentru a dezvolta conținut care este compatibil cu un climat sustenabil. PRO TV a început deja implementarea acestor principii.

Odată cu startul filmărilor pentru noul format Batem Palma?, care se va vedea în curând pe PRO TV, echipa a implementat măsuri care limitează impactul negativ asupra mediului.

Printre acestea, putem menționa colectarea selectivă, transformarea în compost a resturilor alimentare și reciclarea hârtiei, sticlei, plasticului și metalului. Totodată, întreaga echipă a primit sticle și termosuri reutilizabile, iar pe set se folosesc pahare de carton reciclabil.

Becurile utilizate sunt de tip LED economice, iar în locația de filmare există vizualuri pentru oprirea tuturor electronicelor și becurilor atunci când nu este necesară pornirea lor.

Alte măsuri care au fost deja implementate la filmare sunt: bateriile reîncărcabile folosite pentru camere și sunet.

Echipele PRO TV continuă să dezvolte și implementeze cele mai potrivite idei pentru a respecta principiile de sustenabilitate.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!