• PRO TV
  • Bateria lui rezista o luna de zile si are deja instalat jocul Snake! Cum arata noul Nokia 3310

Bateria lui rezista o luna de zile si are deja instalat jocul Snake! Cum arata noul Nokia 3310

Bateria lui rezista o luna de zile si are deja instalat jocul Snake! Cum arata noul Nokia 3310

Nokia a relansat pe piata cel mai indragit telefon al anilor 2000. Noul 3310 a fost prezentat la Mobile World Congress din Barcelona si i-a cucerit pe nostalgici.

Nu arata exact ca versiunea veche, dar Nokia 3310 a pastrat linia clasica a celui mai popular telefon din anii 2000. Mai colorat, noul model promite sa reziste o luna de zile fara sa fie incarcat si 22 de ore de vorbit continuu.

3310 are deja instalat jocul Snake, ecranul color si posibilitatea de conectare la internet 2G. Camera telefonului are doar 2 megapixeli, insa producatorii sustin ca e telefonul perfect pentru cei care isi doresc sa faca "o cura de detoxifiere de la tehnologia moderna."

"Daca vrei sa te deconectezi de la ce se intampla, dar iti doresti totusi sa poti da telefoane, Nokia 3310 e perfect", a spus Arto Nummela, directorul executiv al HMD Global, organizatia care a preluat brandul Nokia pentru piata de telefoane.

Nokia 3310 costa in jur de 49 de euro, iar toti sunt curiosi daca se va vinde la fel de bine cum o facea in anul 2000, cand s-a lansat pentru prima oara.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni