Bear Grylls, despre accidentul de parașutism în care și-a rupt coloana: ”Viața poate fi o luptă”

Bear Grylls, despre accidentul de parașutism în care și-a rupt coloana: Viața poate fi o luptă
Citeste mai mult despre: Bear Grylls, accident,
Data publicarii: 01 Aprilie 2021
Data actualizare: 13 Noiembrie 2021
Expertul în supraviețuire Bear Grylls a dezvăluit că are dureri ”în fiecare zi” după ce și-a rupt spatele într-un accident cu parașuta, acum 25 de ani.

Aventurierul și prezentatorul TV (46 de ani) și-a fracturat trei vertebre acum 25 de ani, când un exercițiu de antrenament a dat greș. Bear avea pe atunci 21 de ani și făcea skydiving în Zambia. Parașuta sa nu s-a deschis, iar el a aterizat pe rucsacul din spate, fiind grav rănit. 

Recent, Bear a postat o fotografie șocantă cu cicatricele de pe spatele său, mărturisind că parte din recuperare este tratamentul ”intens” cu băi de gheață. ”Lumea mă întreabă dacă mă mai doare spatele după ce mi l-am distrus cu ani în urmă în accidentul de parașută. Răspunsul este: în fiecare zi. Iar tratamentul este destul de intens, dar viața poate fi o luptă pentru oricine și majoritatea oamenilor au propriile dureri cu care trec prin această aventură”.

Într-o notă pozitivă, Bear a adăugat: ”Aleg să fiu recunoscător pentru șansa pe care am primit-o, de a-mi trăi viața la cote maxime. A doua poză este baia cu gheață pe care o fac în fiecare zi și care mă ajută să rămân puternic la interior și la exterior”.

La doi de la accidentul de parașută suferit, Bear Grylls s-a încumetat să cucerească Muntele Everent, devenind cel mai tânăr britanic care a ajuns pe vârf. 

Foto; Getty, Profimediaimages, Instagram

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies