Bebe Rexha, gest de milioane pentru victimele cutremurului din Albania

Bebe Rexha, gest de milioane pentru victimele cutremurului din Albania
Bebe Rexha, impresionată de drama poporului ei. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 28 Noiembrie 2019
Bebe Rexha și-a impresionat fanii după ce s-a solidarizat cu poporul albanez, greu încercat de seismul care a lovit această țară marți dimineață.

Cântăreața, care are origini albaneze, a făcut un gest de milioane pentru familiile victimelor cutremurului din Albania. Bebe Rexha a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta la reconstruirea locuințelor celor afectați de seism.

Artista a anunțat pe Twitter că a deschis un cont bancar în folosul victimelor tragediei din țara natală. Mai mult, Bebe Rexha a dezvăluit că se va implica personal în distribuirea fondurilor, alimentelor și medicamentelor de care au nevoie sinistrații.

Voi zbura personal în Albania pentru a împărți oamenilor mâncare și apă, pentru a-i ajuta să-și reconstruiască locuințele și mă voi asigura că banii vor fi folosiți cu trebuie. Fiecare dolar va ajuta”, a spus cântăreața de 30 de ani, care le-a mulțumit celor care au contribuit deja.

Pe platforma gofundme.com s-au strâns deja peste 33.800 de dolari, donați de oameni simpli din SUA și din alte țări.

Bebe Rexha se afla în turneu cu frații Jonas când a aflat vestea tragediei din Albania. Ea și-a întrerupt turneul pentru a zbura în țara din care provin părinții ei. 

Citește și: Bebe Rexha, show total în avionul său privat. Cântăreața le-a distras atenția piloților
 

Cel puțin 41 de oameni și-au pierdut viața și peste 750 au fost răniți în urma cutremurului care a avut loc în nord-vestul Albaniei. 

Seismul, care s-a resimțit și în capitala Tirana, a generat un val de simpatie din toată lumea. Câteva zeci de salvatori din România participă la operațiunile de căutare a supraviețuitorilor. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Liam Hemsworth își construiește o casă lângă fosta soție, Miley Cyrus

FULLSCREEN
Bebe Rexha, gest de milioane pentru victimele cutremurului din Albania
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO