Bella Hadid a făcut un gest obscen la adresa polițiștilor și a postat momentul pe Instagram. Ce a nemulțumit-o pe vedetă

Bella Hadid a făcut un gest obscen la adresa polițiștilor și a postat momentul pe Instagram. Ce a nemulțumit-o pe vedetă
Data publicarii: 06 August 2020
Data actualizare: 06 August 2020
Bella Hadid nu a fost deloc încântată când a trecut pe lângă un grup de polițiști care nu purtau mască, așa că modelul, în vârstă de 23 de ani, a decis să facă publică neglijența acestora, într-o postare pe Instagram.

Dovedind încă odată că faptele au un impact mai puternic decât cuvintele, Bella și-a ridicat degetul mijlociu, în timp ce polițiștii fără mască se plimbau în fundal.

"Hey  @polițianewyork, măștile sunt pentru siguranța tuturor, nu doar a voastră" a scris aceasta, în timp ce-și sfătuia urmăritorii să-și poarte în permanență masca de protecție.

Într-o poză similară o putem vedea pe Bella, a cărei sistem imunitar este compromis din cauza bolii Lyme, stând cu mâinile încrucișate în fața unui alt grup de polițiști fără măști.

"Arătați caraghios" scrie aceasta, trasând săgeți către polițiștii cu fețele expuse.

În ciuda faptului că Bella a petrecut o perioadă din carantină la ferma mamei sale din Pennsylvania, aceasta s-a întors în New York pentru actorie, scrie Daily Mail.

Aerul curat și relaxarea au fost bune pentru Hadid, care susține că a avut mult timp pentru reflecții personale. "Abia aștept să mă întorc la muncă pentru a continua să creez artă. Înaintând în următoarea perioadă sezonieră, sper să găsesc o cale să mergem mai departe într-un mod sigur și sănătos."

Bella acceptă schimbările care vor veni, în urma unei lumi post-COVID. "Cred că ședințele noastre foto vor fi mai mici și mai intime, ceea ce le face să devină o schimbare interesantă."

Sursă foto: Getty Images / Instagram Bella Hadid

Vezi și: EXPERIENȚE din ȚARA FĂGĂRAȘULUI powered by SUZUKI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!