Bella Hadid are un nou iubit! Este nepotul unui celebru actor de la Hollywood

Bella Hadid are un nou iubit! Este nepotul unui celebru actor de la Hollywood
Autor: Alina Popa
Data: 14 Octombrie 2020
The Weeknd este istorie! Umblă vorba la Hollywood că Bella Hadid s-ar fi cuplat cu Duke Nicholson, nepotul celebrului Jack Nicholson. 

Page Six scrie că fotomodelul și tânărul actor formează un cuplu de câteva săptămâni. Bella, care a împlinit 24 de ani în 9 octombrie, a făcut o petrecere de pomină alături de prietenii ei. Nu se știe însă dacă la party a participat și tânărul de 21 de ani. Publicația scrie însă că Bella și Duke au fost într-o scurtă escapadă la New York cu puțin timp înainte de aniversarea fotomodelului.

Citește și

Duke Nicholson calcă pe urmele faimosului său bunic, Jack Nicholson. Considerat o stea în ascensiune la Hollywood, tânărul a apărut în filmul de groază “Us”, regizat de Jordan Peele, dar și pe coperta albumului Lanei del Rey. Duke a jucat și în „Dreamland” alături de Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly și Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp. Mama lui Duke este designerul Jennifer Nicholson

Vezi mai multe imagini cu noul iubit al Bellei Hadid în galeria foto de mai jos

Înainte de Duke, Bella Hadid s-a iubit cu artistul The Weeknd. Cei doi s-au tot împăcat și despărțit în ultimii ani, ca într-un final să-și spună adio definitiv în 2019. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 16: Fratele Elenei Chiriac face dezvăluiri

FULLSCREEN
Bella Hadid are un nou iubit! Este nepotul unui celebru actor de la Hollywood
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies