Ben Affleck a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: „Rușinea este toxică”

Ben Affleck a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: bdquo;Rușinea este toxică
Ben Affleck este un bărbat singur cu 3 copii crescuți de fosta soție, Jennifer Garner. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 20 Februarie 2020
Ben Affleck este printre puținii actori de la Hollywood care vorbește deschis despre viața sa privată. 

Confesiunile lui Ben Affleck despre viața personală acționează ca o terapie pentru actorul de 47 de ani. Starul din Batman a vorbit cu jurnaliștii de la New York Times despre problemele mari cu acoolul pe care le-a avut și despre cel mai mare regret al vieții sale.

„Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț”, a dezvăluit actorul, pomenind despre despărțirea de actrița Jennifer Garner. „Rușinea este cu adevărat toxică”, a continuat actorul, care a căzut și mai mult în patima alcoolului după divorțul de „cea mai importantă persoană din viața lui”.

Cei doi au anunțat că se despart în iunie 2015, iar divorțul a fost finalizat în octombrie 2018. Împreună au două fete și un băiat și, pentru a nu-i pierde, a făcut eforturi supraomenești să scape de dependența de alcool.

Cea care l-a dus la dezalcoolizare, în 2018, a fost chiar fosta soție, Jennifer Garner, care voia să-l vadă din nou pe lina de plutire.

Citește și: Noua iubită a lui Ben Affleck, surprinsă la plajă! Iată cum arată Katie Cherry în costum de baie

FOTO: Profimediaimages.ro

Ben Affleck, un alcoolic cu probleme

Actorul de 47 de ani a dezvăluit într-un interviu anterior că s-a luptat cu dependența de alcool aproape întreaga sa viață de adult. 

„Anumite persoane nu s-ar simți bine, dar pe mine nu mă derajează să vorbesc despre alcoolism. Să fiu alcoolic face parte din viața mea, e ceva cu care mă confrunt”, a spus Affleck într-un interviu pentru today.com.

Actorul, care provine dintr-o familie care a avut mari probleme cu adicția de băuturi alcoolice, a fost la dezalcoolizare în repetate rânduri, în cursul anilor 2001, 2017, 2018 și 2019.

„Recidiva este jenantă, evident. Aș fi vrut să nu se întâmple. A fi vrut să nu apar pe internet ca să mă vadă copiii mei”, s-a confesat actorul.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Brad Pitt a găsit consolare la alcoolicii anonimi

FULLSCREEN
Ben Affleck a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: „Rușinea este toxică”
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO