Ben Affleck, la cazinou alături de mama lui Jennifer Lopez. În trecut, Guadalupe Rodríguez era să-i fie soacră

Ben Affleck, la cazinou alături de mama lui Jennifer Lopez. În trecut, Guadalupe Rodríguez era să-i fie soacră
Ben Affleck a reluat relația cu Jennifer Lopez. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Iunie 2021
Data actualizare: 11 Iunie 2021
Ben Affleck se înțelege perfect și cu mama, și cu fiica. Actorul de 48 de ani a fost surprins la cazinou alături de Guadalupe Rodríguez, care în trecut era să-i fie soacră.

Ben Affleck s-a logodit cu Jennifer Lopez în noiembrie 2002 și se pregăteau de nuntă. Guadalupe Rodríguez, mama lui J Lo era în al nouălea cer datorită alegerii fiicei. 

Însă, cei doi au anulat nunta și s-au despărțit. Cine a suferit cel mai mult? E greu de spus, dar o mamă a plâns teribil la final. Ben Affleck a păstrat o relație bună cu mama lui Jennifer Lopez, în compania căreia a fost văzut la un cazinou din Las Vegas. Vezi imaginile mai jos!

Guadalupe Rodríguez este o jucătoare împătimită, în trecut câștigând 2,4 milioane de dolari la jocuri de noroc. Ben Affleck nu are patima jocurilor și, scrie Page Six, el s-a aflat în cazinou în scop profesional. Actorul filmează pentru o nouă peliculă, la care este și regizor.

Guadalupe Rodríguez (75 de ani) i-a zâmbit mereu actorului și a flirtat cu angajații companiei de securitate.

Între timp, relația dintre J Lo și Ben Affleck pare a se reface, la scurt timp după ce artista s-a despărțit de Alex Rodriguez.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies