Ben Affleck vorbește despre cel mai mare viciu al său: „Să fiu alcoolic face parte din viața mea”

Ben Affleck vorbește despre cel mai mare viciu al său: Să fiu alcoolic face parte din viața mea
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Martie 2019
Data actualizare: 04 Martie 2019
Actorul Ben Affleck a vorbit deschis despre problemele sale cu alcoolul, care i-au adus multe necazuri în ultimii doi ani. Starul din „Argo” a recunoscut că îi datorează multe fostei sale soții, care l-a dus la dezalcoolizare.

Ben Affleck a urmat un lung tratament medical pentru tratarea dependenței de alcool, în vara anului trecut. Actorul a fost dus la dezalcoolizare de Jennifer Garner, fosta soție, cu care are trei copii. Pentru Affleck, escapada de anul trecut a însemnat revenirea la un obicei dăunător care i-a măcinat și îngreunat cariera, consumul exagerat de alcool. Cu toate acestea, actorul spune că nu-i este rușine să vorbescă despre problemele sale.

„Anumite persoane nu s-ar simți bine, dar pe mine nu mă derajează să vorbesc despre alcoolism. Să fiu alcoolic face parte din viața mea, e ceva cu care mă confrunt”, a spus Affleck într-un interviu pentru today.com.

FOTO: today.com

Actorul de 46 de ani a mărturisit că și-a dat seama că are o problemă majoră și a apelat la cea mai dragă persoană din jurul lui, actrița Jennifer Garner. Fosta soție a fost cea care l-a dus cu mașina la clinica de dezalcoolizare și care l-a încurajat pe toată durata programului de recuperare.

Garner și Affleck au fost căsătoriți în perioada 2005-2018 și au împreună trei copii. Starul din Argo a dezvăluit că atunci când vorbește despre familie se gândește la ei patru. Actorul se consideră un tată bun pentru Violet (13 ani), Seraphina (10 ani) și Samuel (7 ani), care sunt prioritari în viața lui. 

Jennifer Garner și cei trei copii pe care îi are cu Ben Affleck. FOTO: GETTY

„Sper că sunt un tată destul de bun. Cu sigurnață, încerc din greu. Am noroc că ei au o mamă grozavă și se asigură că amândoi ne îndeplinim rolul de părinți în cel mai bun mod posibil. Cred că tații sunt foarte importanți pentru copii și este responsabilitatea noastră să fim acolo pentru ei, să fim prezenți, să fim preocupați, să fim atenți, să fim parte din viețile lor, să fim la fel ca și mamele lor”, a spus actorul pentru sursa citată.

Înainte să ajungă la această concluzie, Ben Affleck se implicase într-o relație amoroasă cu un fotomodel de 22 de ani. Aventura cu Shauna Sexton a fost una de vară, actorul dându-i papucii tinerei care era extrem de entuziasmată de idila cu celebrul actor.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies