Bere pentru toate gusturile!

Bere pentru toate gusturile!
Data publicarii: 25 Ianuarie 2011
Data actualizare: 25 Ianuarie 2011
Suna a slogan publicitar neinspirat, insa nu este vorba despre asta! Ce ai zice de o bere pentru fanii lui Maradona sau pentru cei ai lui Homer Simpson sau una pentru homosexuali? Mexicanii s-au gandit ca ar fi nostim sa isi diversifice marcile de bere si au lansat pe piata unele cu dedicatie.  

Fabrica de bere Minerva din regiunea Jalisco, Mexic, a scos pe piata bere exclusiv pentru comunitatea de homosexuali. Pentru inceput, unica bere la nivel mondial pentru o anume categorie de oameni, a fost fabricata, din malt si miere ecologica, in cantitate mica - 500 de cutii, care s-au epuizat imediat.

Pentru fanaticii sportului cu balonul rotund si, in special, pentru fanii lui Diego Armando Maradona aceeasi fabrica de bere a lansat, in 2009, o marca in onoarea argentinianului: “10 Marado”.

In 2006, un fabricant indragostit de seria de desene animate “Familia Simpson” a creat o bere pe care personajul Homer Simpson o bea in barul lui Moe - “Duff”.

Deschiderea fata de astfel de experimente alcoolice, i-a determinat pe cei de la Minerva sa lanseze o bere ("Malverde") dedicata lui Jesus Malverde narco-sfantul traficantilor, considerat un fel de Robin Hood.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!