Bernie Ecclestone (89 de ani), cu soția însărcinată la cumpărături. Boss-ul F1 e încă „verde”

Bernie Ecclestone (89 de ani), cu soția însărcinată la cumpărături. Boss-ul F1 e încă verde
Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Bernie Ecclestone, Boss-ul F1, Fabiana Flosi,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Mai 2020
Data actualizare: 29 Mai 2020
Magnatul britanic Bernie Ecclestone are grijă ca soța sa tinerică să aibă parte de mișcarea necesară înainte de a naște. Fostul director executiv al Formula One Group va avea primul său băiat, în iulie.

A șocat pe toată lumea, în 2012, când a anunțat că s-a logodit cu o femeie de 35 de ani. Patru luni mai târziu s-a căsătorit cu acea femeie, de care s-a îndrăgostit în timpul unui Mare Premiu de Formula 1. Fabiana Flosi (44 de ani) este însărcinată în luna a 7-a și e răsfățată de soțul ei miliardar.

Cei doi au fost văzuți împreună la cumpărături, în stațiunea de schi elvețiană Gstaad. Locuiesc în Elveția, unde au petrecut toată perioada de izolare impusă de autorități. 

Bernie Ecclestone, care s-a retras de la conducerea Formulei 1, a declarat recent că a avut suficient timp în ultima perioadă să facă și lucruri pe care le uitase demult. Cum ar fi să lucreze la un copil. Magnatul a anunțat că va avea primul său băiat în urmă cu o lună și s-a declarat fericit.

Sunt foarte fericit pentru soția mea. Căuta acest lucru să se întîmple de ceva timp, astfel că sunt fericit că va avea pe cineva când eu nu voi mai fi. E distractiv, am 5 nepoți și abia aștept să am încă un copil”, a declarat Ecclestone, conform Daily Mail.

Fabiana Flosi (44 de ani) a fost director de marketing al Marelui Premiu de Formula 1 al Brazilei. Brazilianca și boss-ul Formulei 1 s-au căsătorit la un castel de lux din stațiunea Gstaad, unde și locuiesc acum. De la eveniment au lipsit fiicele miliardarului Petra și Tamara.

După ce s-a căsătorit cu Ecclestone, Fabiana a renunțat la job, căutând să devină mamă cu orice preț. 

Pentru Bernie Ecclestone, acest copil este al patrulea moștenitor. Magnatul mai are o fată, pe nume Deborah (65 de ani), care nu și-a expus viața în public. A mai fost căsătorit de două ori, cel mai lung mariaj, de 23 de ani, fiind între 1985 și 2009, cu modelul Slavica Radic.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 10: Emanuel Cîrstea, salvatorul familiei la 12 ani!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies