”Beverly Hills 90210” revine după 30 de ani. Cinci dintre vedete își reiau rolurile

Beverly Hills 90210  revine după 30 de ani. Cinci dintre vedete își reiau rolurile
Citeste mai mult despre: Beverly Hills 90210, Tori Spelling,
Data: 27 Decembrie 2018
Tori Spelling și Jennie Garth s-au întâlnit recent cu trei dintre foștii lor colegi din serialul ”Beverly Hills 90210” pentru un nou proiect de televiziune.

Tori Spelling (45 de ani), care a interpretat rolul Donna Martin, a postat un video amuzant cu Jennie (46 de ani), interpreta lui Kelly, în timp aceasta  o împingea pe un hol, într-un cărucior de cărat corespondența. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

”Am ocazia să lucrez din nou alături de prietena mea cea mai bună. Ne bucurăm împreună de perioada Sărbătorilor de aproape 30 de ani”, a scris fiica producătorului Aaron Spelling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

”Tu ești Kelly pentru Donna mea. O prietenie care a fost creată la televizor dar o relație ca între surori pentru o viață. Munca mi se pare o joacă când sunt cu tine”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Tori Spelling, mamă a cinci copii, a lăsat să se înțeleagă că ea și foștii săi colegi de serial vor readuce la viață personajele care i-au făcut celebri în toată lumea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

TMZ a surprins-o pe Spelling la o cafea cu Ian Ziering (interpretul lui Steve Sanders), dar și cu Jason Priestley (Brandon Walsh) și Brian Austin Green (David Silver). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv) on

În timp ce TMZ consemnează că noul proiect va fi pentru Netflix, Amazon sau Hulu, Deadline insistă că este produs, fără îndoială, de CBS. Conform sursei citate mai sus, și Gabrielle Carteris este interesată să-și reia rolul, cel al tocilarei Andrea Zuckerman. 

Nu este foarte clar dacă Luke Perry va accepta să se întoarcă în rolul lui Dylan, acesta fiind ocupat cu filmările pentru ”Riverdale”. 

Cât despre Shannen Doherty (Brenda Walsh), actrița de 47 de ani a postat o Instastory cu ea în scaunul de machiaj, pentru un proiect misterios.

Foto: Getty, Instagram
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO