Beyonce a primit 24 de milioane de dolari pentru un concert privat în Dubai

Beyonce a primit 24 de milioane de dolari pentru un concert privat în Dubai
Citeste mai mult despre: Beyonce, Beyonce concert, Beyonce Dubai,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Ianuarie 2023
Data actualizare: 23 Ianuarie 2023
Să o ai pe Beyonce în persoană pe scenă e un lux. Cântăreața de 41 de ani a încasat cea mai mare răsplată pentru un concert privat, la inaugurarea unui hotel din Dubai, și a stârnit mânia fanilor.

Beyonce e criticată de fanii ei după ce, sâmbătă, a acceptat să cânte la inaugurarea hotelului Atlantis the Royal din Dubai. Onorariul, de 24 de milioane de dolari, i-a șocat pe toți cei care îi ascultă muzica, însă nu ăsta a fost principalul motiv al dezamăgirii lor.

Artista de 41 de ani a fost criticată fiindcă a acceptat invitația de a cânta într-o țară care are atâtea legi împotriva comunității LGBTQ.

Susținătoare ferventă a persoanelor gay, Beyonce s-a contrazis pe ea însăși asociindu-se cu o lume care respinge relațiile dintre persoanele de aceași sex. 

Beyonce este admirată de multe persoane gay. LGB Alliance este, prin urmare, profund dezamăgită de faptul că Beyonce a fost de acord să susțină un concert profitabil în Dubai, unde actele intime între persoane de același sex sunt o infracțiune penală, potențial pedepsită cu moartea”, a declarat Bev Jackson, cofondatorul grupului britanic de advocacy LGB Alliance, conform The Telegraph.

Evenimentul privat din Dubai este primul concert live susținut de Beyonce în ultimii patru ani și a durat o oră. Pentru prestația ei, artista a primit un cec de 24 de milioane de dolari.

Fanii ei au comentat intens, pe rețelele sociale, decizia artistei de a cânta într-o țară în care a fi gay este infracțiune. Artista are o avere evaluată la 500 de milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!