Beyonce, accidente vestimentare jenante pe scena celui mai cunoscut festival din lume

Beyonce, accidente vestimentare jenante pe scena celui mai cunoscut festival din lume
Data: 16 Aprilie 2018
In timpul reprezentatiei din cadrul festivalului Coachella Beyonce a avut parte nu de unul, ci de doua accidente vestimentare care au pus-o in dificultate in timpul concertului.

Prezenta sa pe scena festivalului a fost una dintre cele mai asteptate, avand in vedere ca dupa nasterea gemenilor aparitiile acesteia au fost din ce in ce mai rare.

Beyonce a avut o revenire spectaculoasa pe scena, alaturi de sute de dansatori, iar surpriza serii a fost reunirea trupei Destiny's Child. In timpul reprezentatiei alaturi de fostele sale colege Kelly Rowland si Michelle Williams Beyonce a avut parte de doua accidente vestimentare care i-au pus in dificultate miscarile si coregrafia.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


In timpul dansului, din cauza miscarile bruste, body-ul cu care vedeta era imbracata i-a alunecat in zona bustului, iar pe filmari se observa cum aceasta incearca sa isi continue dansul, in timp ce isi tine breteaua de sustinere.

Ca si cum un singur accident nu a fost suficient, in timpul aceluiasi moment si cizmele peste genunchi i-au alunecat, spre disperarea acesteia.

Cu toate ca a avut parte de ceva peripetii pe parcursul spectacolului, Beyonce a pus in scena un spectacol de zile mari. Accidentele vestimentare nu au trecut neobservate de fani, care si-au aratat sustinerea pentru vedeta prin mesaje postate pe Twitter.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

"Saraca Beyonce, cizmele i-au cam pus ceva probleme. Cred ca designerul care le-a creat va avea ceva probleme", "Cred ca cel care i-a facut costumul lui Beyonce va fi concediat pe loc", "Costumul s-a tinut bine, insa nu i-a putut face fata lui Beyonce!", au fost doar cateva dintre comentariile celor care o simpatizeaza.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO