O vrajitoare din Romania vrea sa o ajute pe Beyonce! Vezi ce i-a scris pe Facebook!

O vrajitoare din Romania vrea sa o ajute pe Beyonce! Vezi ce i-a scris pe Facebook!
Data publicarii: 24 Mai 2011
Data actualizare: 24 Mai 2011
Romania este deja celebra pentru faptul ca avem vrajitoare, vrajitorii, magie alba sau neagra, atacuri ale culorii violet. Doar ca, in aceasta era informationala atacul vrajitoarelor se da mai nou in online, mai exact pe retelele de socializare unde vrajitoarele isi racoleaza clientii.

Astfel, vrajitoarea Vanesa a scris pe wall-ul vedetelor de pe  Facebook printre care  Beyonce, Shakira sau Inna sustinand ca au famece sau ca sunt blestemate  prin magie neagra. „Hi beyonce my name is vanesa and i'm a very powerfull witch from Romania. I just wanna tell you that someone is making a very powerfull curse with black magic,witch will raise upon you.please contact me”, se adreseaza vrajitoarea Vanessa, regina magiei albe din Romania, pe una dintre paginile de Facebook ale cantaretei Beyonce.

In schimb, pe Twitter lucrurile stau altfel. Vrajitoarea Riga, cea adevarata si „recunoscuta internaţional lidera la magia alba si vraji in persoana si pe internet”, ne da sfaturi pe Twitter recomandandu-ne ca:  „In noaptea de vineri 13 nu trebuie sa ploua. Sa va feriţi de ploaia asta si sa nu va ude ca nu e bine”. Sau ne informeaza ca: "Am mostenit de la Mama Mea o solutie de oprit ploaia tare ca asta care cade peste noi prin magie alba. Am nevoie de 12 oameni care vrea."

S-au dus vremurile in care te duceai direct la vrajitoare pentru a-ti spune problemele! Acum, le poti aborda pe retelele sociale, poti deveni prietenul lor sau le poti urmari pe Twitter. Tu ai prietene pe Facebook vrajitoare? Sau le urmaresti pe Twitter?

 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies