Beyonce, însărcinată cu al patrulea copil? Imaginea care a aruncat internetul în aer

Beyonce, însărcinată cu al patrulea copil? Imaginea care a aruncat internetul în aer
Citeste mai mult despre: Beyonce, insarcinata,
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 August 2019
Data actualizare: 08 August 2019
În ultima perioadă, Beyonce este din ce în ce mai voluptoasă, iar fanii sunt convinși că vedeta lor preferată ascunde ceva. Ultima imagine postată de diva pe Instagram le întărește și mai mult convingerea admiratorilor: aceștia sunt siguri că Beyonce este însărcinată cu al patrulea copil.

Îmbrăcată într-o rochie de vară în carouri, despicată în fata, mulata pe burtică, Beyonce pare că ar fi însărcinată în primul trimestru. Mai “corpolentă” decât de obicei, cântăreața nu face decât să alimenteze speculațiile. 

În imaginea în care pozează din lateral, artista își acoperă burtica cu o poșetă. “Carourile camuflează foarte bine. De ce îți ascunzi burta? Ești însărcinată?” – o întreabă fanii, care au asaltat-o cu mesaje.

Sunt și fani care nu cred în teoria că ar fi însărcinată: “Încetați! Poate că arată și ea că o femeie normală de 35-40 de ani, care a născut trei copii”.

Și la premierele Lion King din Londra și Los Angeles Beyonce a atras atenția cu formele sale generoase. Rămâne de văzut dacă e vorba de o nouă sarcină sau dacă pur și simplu a luat câteva kilograme în greutate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies