Beyonce, o aparitie stearsa in timpul repetitiilor pentru un concert. Nu mai are aproape nimic din imaginea perfecta din reviste

Beyonce, o aparitie stearsa in timpul repetitiilor pentru un concert. Nu mai are aproape nimic din imaginea perfecta din reviste
Citeste mai mult despre: Beyonce, sexy,
Data publicarii: 30 Ianuarie 2013
Data actualizare: 30 Ianuarie 2013
In imaginile promotionale pentru recitalul ei din cadrul Super Bowl, Beyonce este foarte sexy. Fotografiile postate pe contul ei oficial de tumblr, din timpul repetitiilor, ne arata insa o alta fata a vedetei. Cu toate acestea, nimeni nu poate nega ca Beyonce este o femeie cu adevarat frumoasa.

Beyonce le-a facut o surpriza fanilor si a publicat cateva poze din spatele scenei, de la repetitiile ei pentru Super Bowl Halftime Show, eveniment ce se va desfasura in New Orleans si la care artista este invitata sa cante.

Beyonce a adaugat cateva poze care o infatiseaza in timp ce repeta impreuna cu trupa ei de dansatori si muzicieni. De observat este si faptul ca persoanele din poze sunt toate de sex feminin. Sa vrea, oare, Beyonce ca prin aceste poze sa atraga atentia asupra hitului "Girls Who Run The World"? Asta speculeaza presa din afara.

Prin fotografiile postate pe internet, pe site-ul Tumblr., Beyonce le-a aratat fanilor o parte din tot ce reprezinta lumea unui superstar.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies