Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor. “Făi, revino-ți!”

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor. Făi, revino-ți!
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, protectia animalelor,
Data publicarii: 25 Mai 2022
Data actualizare: 25 Mai 2022
Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, din cauza modului în care își tratează animalul de companie. Vedeta a povestit pe Instagram de unde a pornit totul.

Bianca Drăgușanu a fost din nou implicată într-o situație neplăcută, după ce a fost sunată de Protecția Animalelor. Blondina ar fi fost reclamată pentru că și-a vopsit câinele în culoarea roz.

Vedeta a povestit totul pe Instagram: „În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie”.

Bianca Drăgușanu spune că nu a făcut acest lucru acasă și că nu și-a pus în niciun moment cățelușul în pericol. “A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”, a mai spus aceasta. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!