Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Dariei Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi: “Îmi este milă de ea”

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Dariei Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi: Îmi este milă de ea
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Alex Bodi, Daria Radionova,
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2021
Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi, continuă. Cele două și-au aruncat cuvinte tăioase în presă și pare că niciuna dintre ele nu va ceda. 

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Bianca Drăgușanu a reacționat dur la adresa fostului ei soț Alex Bodi și actualei lui iubite, Daria Radionova. Toate acestea se întâmplă după ce Radionova a avut câteva replici pentru fosta asistentă tv. „Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”, a declarat Daria Radionova pentru cancan.ro.

La rândul ei, Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a alimentat scandalul cu o declarație dură: „În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine, că să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amantă fostului meu soț din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană, care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an, să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi.

Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei, ar fi fost bine să tacă, nu să se agaţe ca o lipitoare de numele meu, ca să apară la TV sau în ziare. Eu sunt Bianca Drăgușanu, am peste 14 ani de carieră și proiecte TV.

Şi asta datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu-mi doresc asocierea cu nişte personaje cu care nu am tagențe.”

Sursă foto: Instagram Bianca Drăgușanu / Daria Radionova
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!