Bianca Drăgușanu, cele mai sexy poze în Dubai: "Sânge fierbinte, viață de lux"

Bianca Drăgușanu, cele mai sexy poze în Dubai: Sânge fierbinte, viață de lux
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Dubai, fotografii,
Data publicarii: 09 Mai 2021
Data actualizare: 09 Mai 2021
Bianca Drăgușanu iubește tot ce înseamnă Dubai, iar locurile frumoase din Dubai se pare că o iubesc pe ea! Mai ales când arată așa!
Presa speculează că Bianca Drăgușanu ar fi zburat rapid în Dubai, unde și-ar căuta casă, pentru că ar dori să se mute definitiv. Se zvonea încă din iarnă că frumoasa Bianca ar vrea să lase România pentru tărâmurile mai luxoase și mai însorite.Până să ia categoric această decizie, Bianca face ce știe mai bine: apare extrem de sexy și pozează în costume de baie extrem de provocatoare. Alături de pozele sexy, Bianca a scris mesaje precum

Sangre Caliente/ Sânge Fierbinte

sau

 #luxurylifestyle     #viațadelux

 

Bianca se află în compania Ramonei Gabor, sora Monicăi Gabor. Se pare că se distrează alături de acesta în cele mai luxoase locații din Emirate. 

 

În timp ce Bianca se plimbă în Dubai, Alex Bodi se plimbă liber pe străzile din București. Mai mult, se pare că i-ar fi trimis și câteva buchete de flori. 

 

Alex Bodi a fost reținut acum o jumătate de an și acuzat de trafic de persoane și proxenetism. A fost plasat în arest la domiciliu, apoi măsura s-a transformat în control judiciar. Dar pentru că a încălcat legea, a fost pus din nou în arest la domiciliu. În prezent, e liber din nou, cel puțin până la finalizarea procesului care va începe odată ce dosarul va fi complet.

RAMONA ȚINTEA - OMUL DIN SPATELE ANCHETEI URSUL ARTHUR -PE PRO TV PLUS

Foto: Bianca Drăgușanu Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies