Bianca Drăgușanu l-a pus la punct pe Gabi Bădălău, deranjată de declarațiile pe care le-a făcut despre despărțire

Bianca Drăgușanu l-a pus la punct pe Gabi Bădălău, deranjată de declarațiile pe care le-a făcut despre despărțire
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, despartire, Gabi Badalau,
Data publicarii: 19 Septembrie 2023
Data actualizare: 19 Septembrie 2023
Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj dur fostului ei iubit, Gabi Bădălău, care a vorbit despre motivul despărțirii dintre ei.

Diva și cunoscutul afacerist au decis să pună punct după 3 ani de relație. Dacă Bianca Drăgușanu a fost extrem de rezervată în declarațiile pe care le-a făcut pe acest subiect, nu putem spune acest lucru și despre Gabi Bădălău, care a vorbit deschis despre ruptura dintre ei.

Deși bărbatul a ținut să vorbească foarte frumos de fosta lui parteneră, ei bine, Bianca s-a simțit extrem de deranjată de spusele lui și i-a transmis un mesaj dur prin intermediul rețelelor de socializare.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Declarațiile pe care Gabi Bădălău le-a făcut despre separarea de Bianca Drăgușanu au fost asumate și demne de un bărbat care a decis să lase în urmă lucrurile mai puțin bune care s-au întâmplat între ei și să-și aducă aminte doar de momentele frumoase.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat. Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru un post Tv.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!