Biden a nominalizat un drag queen să se ocupe de deșeurile nucleare. Cine este Sam Brinton

Biden a nominalizat un drag queen să se ocupe de deșeurile nucleare. Cine este Sam Brinton
Citeste mai mult despre: drag queen, Sam Brinton,
Data publicarii: 17 Februarie 2022
Data actualizare: 17 Februarie 2022
Administrație Biden a angajat prima persoană non-binară într-o poziție de conducere în guvernul federal. Sam Brinton este secretar adjunct responsabil cu gestionarea deșeurilor din departamentul de energie nucleară al Ministerului de Energie. 

Brinton a spus într-o postare pe LinkedIn că va fi ”prima persoană fluidă de gen în conducerea guvernului federal”.

”În acest rol, voi face ceea ce am visat mereu să fac, să conduc eforturile pentru a rezolva proocările legate de deșeurile nucleare ale națiunii. Voi face totul pentru a aduce inovația. Da, știu că nu va fi ușor. Da, îmi dau seama că este o provocare uriașă. Dar sunt pregătit să o accept”.

Brinton, care a absolvit MIT, spune că lucrează pentru a rezolva problema deșeurilor nucleare și pentru a proteja comunitatea LGBTQ de „terapia de conversie”.

Brinton este un susținător activ al drepturilor LGBTQ și, în trecut, a promovat ciudățeniile sexuale și fetișurile legate de animale. Acesta a vorbit, în 2017, Rensselaer Polytechnic Institute, despre propriile sale experiențe, printre care faptul că îi place să-și lege partenerul astfel încât să pară o masă, apoi să mănânce pe el în timp ce se uită la Star Trek. 

Cele mai tari idei de Valentine's Day!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!