Bill Clinton, motivul pentru care și-a înșelat soția cu Monica Lewinsky

Bill Clinton, motivul pentru care și-a înșelat soția cu Monica Lewinsky
Citeste mai mult despre: Bill Clinton, Monica Lewinsky,
Data: 06 Martie 2020
În documentarul Hulu ”Hillary”, fostul președinte al Statelor Unite explică de ce a întreținut relații intime cu interna sa de la acea vreme, Monica Lewinsky. 

Bill Clinton pretinde că relația sa cu Monica Lewinsky a fost unul dintre lucrurile ”pe care le-am făcut pentru a-mi calma starea de anxietate”.

Citește și: Monica Lewinsky, reacție dramatică atunci când a fost întrebată de Bill Clinton. “Nu sunt în stare să fac asta”

Fostul președinte al Statelor Unite sugerează, într-un documentar exploziv, că a avut o relație intimă cu fosta internă de la Casa Albă pentru a trece mai bine peste problemele sale. 

Bill spune că în momentul în care a cunoscut-o pe Lewinsky, presiunea pe care o resimțea la slujbă îl făcea să se simtă ca un boxer care tocmai se bătuse timp de 30 de runde. Monica l-a făcut să uite de toate pentru o perioadă. 

În documentarul intitulat ”Hillary”, fosta Primă Doamnă mărturisește cu sinceritate că, după scandalul provocat de relația lui Bill cu Monica, cei doi soți au avut nevoie de o ”dureroasă” terapie de cuplu. 

Clinton, de altfel, îi cere scuze lui Lewinsky în cadrul documentarului, spunând că se simte ”îngrozitor” că viața ei a fost definită de această relație scandaloasă.

Foto: Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Bill Clinton, motivul pentru care și-a înșelat soția cu Monica Lewinsky
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO