Bill Clinton, într-o rochie în casa unui fost miliardar. Imaginile au fost făcute publice

Bill Clinton, într-o rochie în casa unui fost miliardar. Imaginile au fost făcute publice
Imaginile au "rupt" internetul!
Citeste mai mult despre: Bill Clinton, poza,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 August 2019
Data actualizare: 19 August 2019
Au fost făcute publlice imagini cu un tablou, în care apărea fostul preșdinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, înbrăcat într-o rochie. Tabloul se afla în casa unui fost miliardar. 

În conacul miliardarului Jeffery Epstein a fost găsit un tablou cu fostul președinte al Statelor Unite ale Americii îmbrăcat într-o rochie de culoare albastră și pantofi cu toc. Rochia seamănă foarte mult cu ținuta purtată de interna Monica Lewinsky, devenită celebră după ce a avut o relație sexuală cu Bill Cliton.

"Parsing Bill" se numește tabloul și a fost pictat de către artista australiano-americană Petrina Ryan-Kleid. Pictorița a depus acest tabloul la expoziția ei de diplomă, atunci când a absolvit New York Academy of Art, în anul 2012.

 


inițial, poza cu Bill Clinton în rochie a fost făcută în anul 2012 de doi vizitatori care aveau să-i propună o afacere. Cei doi au rămas surprinși atunci când au văzut tabloul. Abia în zilele noastre au fost făcute publice imagini cu tabloul bizar, după ce Jeffery Epstein s-a sinucis într-o închisoare, sâmbătă. Miliardarul avea 66 de ani.

Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare din New York. Acesta era închis și își aștepta sentința finală, în urma procesului pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori. 

Foto: Profimedia, Twitter

Vezi: Profil de celebritate - Dwayne Johnson
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies