Bill Murray, interviu din cadă cu realizatorul Jimmy Kimmel

Bill Murray, interviu din cadă cu realizatorul Jimmy Kimmel
Actorul de 69 de ani și-a pus până și masca pe figură în cadă. FOTO: Jimmy Kimmel Live YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data: 14 Mai 2020
Actorul Bill Murray a descrețit frunțile fanilor emisiunii Jimmy Kimmel Live cu cel mai neobișnuit interviu văzut vreodată.

Bill Murray a intrat în direct, în emisiunea lui Jimmy Kimmel, cufundat în cada sa de acasă. Îmbrăcat de casă și cu căciulă pe cap, actorul de 69 de ani părea, mai de grabă, pregătit să filmeze o scenă pentru Ziua Cârtiței.

Însă, Murray a considerat că înmuiat în cadă, cu apă și săpun din belșug, e cel mai ferit de noul coronavirus.

Știi, când ești în carantină, nu trebuie să stai în cadă. Îți e permis să te plimbi în jurul casei”, l-a informat Jimmy Kimmel.

Nu, nu. Depinde de statul în care te afli”, i-a răspuns actorul, care a dezvăluit că următoarea provocare va fi să facă baie în apă rece. Chiar dacă va fi mai greu să facă spumă. 

Cu cada plină de apă și spumă, Bill Murray a dat sfaturi de tot râsul oamenilor izolați la domiciliu. La final, a scos din apă, cum scoate magicianul iepurele din joben, o sticlă de șampanie pe care a vrut s-o desfacă în direct. Noroc cu Jimmy Kimmel, care a tăiat transmisia. 

Cine a mai desfăcut șampanii, chiar dacă nu în prime time, știe că băutura asta face spumă din belșug dacă e caldă. Vezi video AICI

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

FULLSCREEN
Bill Murray, interviu din cadă cu realizatorul Jimmy Kimmel
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO