Billy Zane este de nerecunoscut la 55 de ani. Cum arată în prezent tipul dur din Titanic

Billy Zane este de nerecunoscut la 55 de ani. Cum arată în prezent tipul dur din Titanic
Citeste mai mult despre: vedete, divertisment, filme,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Februarie 2021
Data actualizare: 24 Februarie 2021
S-a remarcat cu roluri importante în filme precum ”The Phantom”, ”Titanic” și ”Back to the future”. Actorul Billy Zane, care a împlinit astăzi 55 de ani, se află într-un punct foarte bun al carierei sale. 

În cei peste 30 de ani, dedicați cinematografiei, Billy Zane a jucat în diverse filme, de la drame, filme de acțiune și SF, până la comedii. În 1995, actorul a acceptat inviția lui James Cameron de a interpreta rolul nesuferitului Cal Hockley în ”Titanic”, care i-a adus o pupularitate și mai mare. 

În prezent, actorul se află într-o formă fizică foarte bună și este implicat în cel puțin opt proiecte cinematografice, potrivit imdb.com. Puțini îl pot recunoaște după fotografiile postate recent pe Instagram. Zane și-a lăsat barbă și uneori poartă ochelari. La evenimente publice, actorul se îmbracă mereu la patru ace și are un look foarte tineresc. (vezi galeria foto). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Zane (@billyzane)


 
Printre cele mai recente filme în care apare Billy Zane, se numără ”Battle of the Bulge: Winter War” (2020), un film de război unde actorul interpretează rolul generalului Omar Bradly; comedia ”Guest House” (2020) și ”Final Kill”(2020). 
 

Sursă foto: Facebook/Instagram Billy Zane 

Vezi și: Interviu exclusiv cu Gim Mihai Ghintan, băiatul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies