Bindi Irwin a anunțat că este însărcinată, la cinci luni după ce s-a căsătorit

Bindi Irwin a anunțat că este însărcinată, la cinci luni după ce s-a căsătorit
Citeste mai mult despre: Bindi Irwin, Steve Irwin,
Data: 12 August 2020
Bindi Irwin, fiica în vârstă de 22 de ani a lui Steve Irwin, a anunțat că ea și soțul ei, Chandler Powell, așteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

La aproape cinci luni după nunta cu Chandler Powell, Irwin a împărtășit vestea sarcinii scriind pe Instagram "Bebe războinicul sălbăticiei, așteptat în 2021. Chandler și cu mine suntem suntem mândri să vă anunțăm că așteptăm un copil. Este o onoare să împărtășim acest moment din viețile noastre cu voi. Deși sunt abia în primul trimestru, vreau ca și voi să faceți parte din călătoria spre un nou capitol din viața mea."

Irwin, o conservaționistă pasionată la fel ca tatăl ei, s-a căsătorit cu Powell în luna martie, în grădina zoo din Australia, Queensland. Locația a fost deschisă de către bunicii ei în 1970 și este încă deținută de familia Irwin.

Tatăl ei, cunoscut ca și Vânătorul De Crocodili, a murit în 2006 la vârsta de 44 de ani când o pisică de mare l-a înjunghiat în inimă în timpul filmării unui documentar. 

Mama lui Bindi, Terri, a primit cu dragă inimă vestea sarcinii, scriind pe Twitter că este bucuroasă până la lună și înapoi. "Aceasta este cea mia bună zi din viața mea, Sunt bucuroasă până la lună și înapoi să anunț că Bindi  și Chandler vor avea un bebeluș! Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima dragostea ce-mi umple inima. Îmi doresc ca Steve să fi fost aici să împărtășească acest moment minunat, sunt sigură că ar fi fost mândru. Bee, o să fii o mămică nemaipomenită!"

Vezi și: OAMENII din TARA FAGARASULUI powered by SUZUKI


 

FULLSCREEN
Bindi Irwin a anunțat că este însărcinată, la cinci luni după ce s-a căsătorit
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO